Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du en lyhörd och driven elektriker med allmän behörighet? Värdesätter du att vara en del av ett välmående företag med platt organisation och god sammanhållning? Trivs du i en varierad roll där du arbetar både på kontoret och ute på projekt?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som elektriker kommer du att arbeta varierat, både på kontoret och ute på fält. Du arbetar tätt med montörssidan och stöttar inom elarbeten, vilket innebär att bland annat installera växelriktare och laddboxar. Inom den administrativa delen kommer du att arbeta med installationsmedgivande i nätägarnas portaler, samt styra arbetet med interna och externa elektriker.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Allmän behörighet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du har rätt mind-set. Som person är du social, lyhörd och serviceminded. Du har en god teamkänsla och trivs att arbeta såväl i både grupp som självständigt.

Vi erbjuder dig:

  • Möjlighet att bli delägare
  • Platt organisation och god gemenskap
  • Ett arbete med frihet under ansvar och flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Suntex med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget Suntex både säljer och installerar solceller i Mälardalen och har en längre erfarenhet inom branschen. De levererar förnybar energi till både privatpersoner och företag. Med kunden i centrum och miljön som drivkraft slutför de smarta lösningar som ska fungera lika bra nu som i framtiden. Suntex grundades 2009 och har idag en omsättning på ca 60 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert