Säljsupport

Logotyp

Säljsupport

Är du en utåtriktad, noggrann och kommunikativ person som vill arbeta i en administrativ och variationsrik roll? Gillar du att utföra ditt arbete systematiskt och effektivt? Är du en ansvarstagande person som har ett par års erfarenhet från kundsupport kan du vara Secura Sweden´s nya

Säljsupport

Som säljsupport på Secura kommer du, från kontoret i Uppsala, arbeta med offerthantering, orderregistrering, hantering av frakt och logistik samt andra affärsrelaterade sysslor. Du är navet på supportavdelningen och agerar som länk mellan kund, medarbetare och fabrik.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet från kundnära arbete, gärna inom försäljning, support och/-eller kundtjänst. Du är trygg med att kommunicera med andra människor, såväl muntligt som skriftligt. Då Secura växer kraftigt rekryteras denna tjänst i syfte att avlasta övriga kollegor. Med anledning av detta motiveras du av att ge service och support.

Du har god datavana samt är flytande i svenska och engelska. Har du erfarenhet av frakt och logistik är det meriterande. Likaså är det meriterande om du behärskar tyska.  

Du erbjuds:

·       En arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor

·       Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur

·       En stabil och trygg arbetsgivare som verkar i en internationell miljö

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Secura med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Secura Sweden AB

Secura grundades 1944 och har som affärsidé att designa, tillverka och sälja brand- och inbrottsklassade förvaringslösningar. Securas största marknad är Sverige, som står för ungefär 50% av omsättningen. Resterande försäljningsvärde är fördelat mellan övriga nordiska länder samt flera länder i Europa, däribland Frankrike, Holland, Österrike och Schweiz.

I Sverige säljs produkterna via återförsäljare som utgörs av bland annat kontorsfackshandeln, arkivföretag och säkerhetsföretag. Utanför Sverige sköts försäljningen av distributörer, antingen under vårt namn eller som egna produkter.

Varmt välkommen till Secura!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert