Fastighetsutvecklingschef

Logotyp

Fastighetsutvecklingschef

Är du en erfaren ledare inom bygg-eller fastighetsbranschen? Drivs du av att skapa engagemang och delaktighet? Vill du vara med och utveckla våra stadsdelar till ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbara områden? Då kan du vara Vätterhems nya fastighetsutvecklingschef, ansök idag!

I tjänsten som fastighetsutvecklingschef hos Vätterhem arbetar du på tillsammans med projektledare och installationssamordnare på utvecklingsavdelningen. Arbetet innefattar att leda, sammanhålla och utveckla Vätterhems bostadsförsörjningsplan. Avdelningen står för detaljplaner, nyproduktion, samt att utveckla och underhålla Vätterhems befintligt fastighetsbestånd. Avdelningen ansvarar även för att upprätthålla och utveckla bygg- och teknikstandarden i fastigheterna. Nuvarande chef ska gå i pension och därför söker vi nu en efterträdare. Du företräder avdelningen i Vätterhems ledningsgrupp och rapporterar till VDn, som är din närmaste chef.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flerårig erfarenhet av personalledning
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bygg – eller fastighetsbranschen.
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Van att arbeta strategiskt och operativt

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation och kunskaper i fastighetsekonomi, samt varit del av en ledningsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är en trygg och erfaren ledare. Du har god förmåga att i ditt ledarskap skapa engagemang och delaktighet som bidrar till en god arbetsmiljö. Du är duktig på att skapa förtroendefulla relationer med såväl medarbetare, kollegor som samarbetspartners. Ditt arbetssätt präglas av att utifrån ett långsiktigt strategiskt perspektiv strukturera, sätta upp mål och se till att dessa följs upp inom din avdelning. Som person är du lyhörd, och prestigelös med goda värderingar. Du har en mångkulturell medvetenhet och ett öppet sinne. Du drivs av att arbeta i en organisation som arbetar framåt med viljan att alltid utvecklas.

Vi erbjuder dig:

  • Ett mångsidigt och fritt arbete där du har möjlighet att påverka
  • En arbetsplats som kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
  • Interna utbildningsmöjligheter
  • En attraktiv arbetsgivare som prioriterar medarbetarnas trivsel i form av friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och även att ha kul på jobbet.

I denna rekrytering samarbetar Vätterhem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Vätterhem äger, förvaltar och utvecklar attraktiva bostäder för alla i Jönköpings kommun. Vi sätter hyresgästerna i fokus och erbjuder hållbara boendemiljöer med lokal förvaltning som utförs av egen organisation.

“Vätterhem driver och utvecklar framtidens stadsdelar. 2023 är vi det ledande bostadsföretaget i Sverige med flest nöjda hyresgäster.“ -Så lyder vår vision.

Företaget har ett unikt fastighetsbestånd som består av fyra egna stadsdelar; Råslätt, Strandängen, Österängen, Öxnehaga och centrala fastigheter i Jönköping. Vår vision är att utveckla våra stadsdelar och där skapa fler bostäder, renovera befintliga hus, stärka integrationen, sysselsättningen, skolorna och skapa attraktiva centrumanläggningar samt arbetsplatser. Att utveckla hela stadsdelar istället för enskilda hus.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert