Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en driven snickare med erfarenhet av plattsättning? Letar du efter en variationsrik roll på ett företag där man hjälper och drivs av varandra? Vill du arbeta på ett familjärt företag med stora möjligheter till karriärsutveckling? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som snickare hos Jerry & Company AB utgår du från kontoret i Fossie och arbetar med varierande projekt inom snickeri och plattsättning i Malmö med omnejd. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kakling av badrum, köksrenoveringar, murning och kompletteringar. Dina kunder är privat &-företagskunder samt fastighetsägare.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års erfarenhet av plattsättning
  • Du kan både arbeta i grupp och självständigt
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person gillar den sociala kontakten, är noggrann samt vill ta ansvar för dina projekt och utförande. Då du kommer att vara del i ett familjärt företag ser vi att du har lätt att arbeta i grupp och vill vara med och förbättra bolaget. 

Vi erbjuder dig:

  • Att vara en del av ett familjärt bolag
  • Delaktiga ägare som bryr sig om sina anställda
  • Stora möjlighet till karriärsutveckling
  • Vara med i en expansionsfas

I denna rekrytering samarbetar Jerry Holmberg Company Fastighetsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Vi är ett väletablerat, familjärt byggföretag som utför alla typer av hantverksarbeten. Hos oss får du en helhetslösning, alltid med personlig service och högsta kvalitet. 

Jerry & Company AB bildades 1985 och har sedan dess vuxit från att åta sig arbeten inom fastighetsservice till att bli en helhetsleverantör för alla olika typer av tjänster inom entreprenad, stora som små. Vi utför arbeten åt företag, kommuner och privatpersoner. Behöver du hjälp med ett projekt så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi är även specialister på granit och erbjuder ett brett utbud av detta fantastiska och hållbara material. Kontakta oss för mer information eller besök vårt showroom på Järnyxegatan 9 i Fosie, Malmö för att uppleva vårt utbud.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert