Avdelningschef

Logotyp

Avdelningschef

Nordic Crane AB växer och söker nu en avdelningschef till huvudkontoret i Göteborg. Vill du komma till ett företag som är i ett expansivt skede med väldigt goda möjligheter till utveckling? Låter detta som en tjänst för dig? Läs vidare och ansök idag

Avdelningschef

Som avdelningschef leder du operativt med fokus på drift, ekonomi, HMS och personal. Avdelningschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du kommer driva utvecklings- och förbättringsarbete och ansvara för anställningar, avdelningsmöten och inspirera till ett positivt arbetsklimat. Vi söker en person med drift- och ledarerfarenhet som vet vad det innebär att vara en bra ledare/chef.

För att lyckas i rollen:

·      Du arbetar idag som avdelningschef inom bygg eller industribranschen alternativt har en ledande position inom ekonomi och vill arbeta mer i den dagliga driften.

·      Meriterande med en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller likvärdigt.

·      Tidigare erfarenhet av ledarskap.

·      Stark entreprenörsanda.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker dig som är driven och har ett ekonomiskt tänkande, kommunikativ och beslutsfattande. Vi ser även att du har god struktur med ett resultatorienterat tänk.
 
Nordic Crane erbjuder dig:

·      Varierande arbetsuppgifter med stort ansvar och möjlighet att själv påverka arbetet.

·      Intressant och stimulerande arbete i en spännande bransch.

·      Professionell arbetsmiljö med bred erfarenhet inom kran och transport.

·      Bra villkor och förmåner.

·      Tjänstebil och friskvårdsbidrag.

·      Goda möjligheter att utvecklas internt på företaget.

I denna rekrytering samarbetar Nordic Crane med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Om Nordic Crane: Nordic Crane är marknadsledande inom kran- och transporttjänster och erbjuder sina tjänster i hela Skandinavien. I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg, och med depåer strategiskt placerade i Bohuslän, Värmland, Halland och Stockholm, kan vi alltid hjälpa dig – oavsett var i Sverige du är. Nordic Crane har runt 300 maskiner som opereras av våra duktiga och serviceinriktade medarbetare. Företaget omsätter ca 350 miljoner och är 125 anställda idag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert