Underhållstekniker

Logotyp

Underhållstekniker

Vi söker nu en underhållstekniker för att stärka upp fjärrvärmeteamet på Energiknuten!

Är du ute efter en självständig och omväxlande roll inom processindustrin? Har du ett intresse för el- och reglerteknik? Vill du arbeta på ett familjärt & stabil företag som värnar om personlig utveckling? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som underhållstekniker hos Landskrona Energi har du tillsammans med dina kollegor på Energiknuten huvudansvaret för produktionsanläggningen som producerar fjärrvärme och el. Dina arbetsuppgifter innefattar förebyggande och avhjälpande arbete på fjärrvärmeproduktionens reglertekniska utrustning. Du kommer att sköta den daglig driften som innefattar övervakning av mätarsystem och styrsystem, dokumentation av kalibreringar och felanmälningar. Du arbetar på Landskrona Energis fjärrvärmeverk som är beläget på Förrådsgatan 8.  

För att lyckas i denna roll har du:

  • Relevant utbildning inom el- & reglerteknik
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift
  • God datorvana

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, strukturerad och noggrann. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att säkerhetsanpassa arbetet. Du är en social och hjälpsam person som vill upprätthålla en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor.

Landskrona Energi erbjuder dig:

  • Ett familjärt och stabilt företag med ett modernt arbetsklimat
  • Flexibla arbetsuppgifter
  • Tekniskt utvecklande och intressanta arbetsuppgifter
  • Interna utbildningsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Landskrona Energi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Landskrona Energi ägs till 100% av Landskrona stad. Våra verksamheter är fjärrvärme, stadsnät, elnät och elhandel. Landskrona Energi är ett kommunägt bolag som ägs av Landskronaborna.

Energiknuten producerar både fjärrvärme och el som förser Landskrona med en lättskött och miljösmart uppvärmning. Vårt bränsle består utav industriellt restavfall som vi energiåtervinner. Vi tar även hand om restvärme från elproduktion och industrier i Landskrona. På energiknuten arbetar omkring 28 personer som tillsammans arbetar för att vara i ledningen för Landskrona.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert