Säljsupport

Logotyp

Säljsupport

Är du en strukturerad, kundorienterad och utåtriktad person som vill arbeta i en ansvarsfull och variationsrik roll? Gillar du att utföra ditt arbete effektivt och med hög kvalité? Är du en lagspelare som har ett par års erfarenhet från försäljning kan du bli Kiesel i Scandinavia´s nya

Säljsupport/eftermarknadsansvarig

Som säljsupport på Kiesel kommer du, från kontoret i Gunnilse, arbeta med offerthantering, orderregistrering samt andra affärsrelaterade sysslor. Du är spindeln i nätet på eftermarknad och agerar nav mellan kund, service/reservdelar och leverantör. Då rollen är nyskapad kommer du få möjlighet att påverka tjänstens inriktning och omfattning.

Du kommer arbeta tillsammans med Kiesels VD för att driva kundprocesser framåt på ett strukturerat och lönsamt sätt. Du trivs med att ha en projektledande funktion med många olika kontaktytor varje dag.

Din profil:

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet från kundnära arbete, gärna inom försäljning och då i synnerhet innesälj.

Du har B-körkort, god datavana samt är flytande i svenska och engelska. Har du teknisk arbetslivserfarenhet eller utbildning är det meriterande. Likaså är det meriterande om du behärskar tyska och/-eller italienska.  

Du erbjuds:

  • Att arbeta tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur
  • En variationsrik roll med omväxlande arbetsuppgifter

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Kiesel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kiesel
Sedan 2002 arbetar Kiesel Scandinavia AB som en partner inom skrot- och återvinningsindustrin. Kiesel omsätter ca 130MSEK med sund vinstmarginal. Kiesel Scandinavia AB är en del av KIESEL GROUP, som är en av Europas största återförsäljare för materialhanteringsmaskiner och tillbehör för återvinningsindustrin, med mer än 1000 anställda och filialer i 9 länder. Kiesel representerar välkända och högkvalitativa varumärken som Terex-Fuchs Materialhanteringsmaskiner, IDROMEC/Tabarelli saxar- och pressar, Genesis kompletta utbud av sax- och rivningsverktyg.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert