Grävmaskinist

Logotyp

Grävmaskinist

Har du tidigare erfarenhet som grävmaskinist? Värdesätter du att vara en del av ett företag med god laganda och hög trivsel? Gillar du att arbeta varierat och ser dig själv som mångsidig?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som grävmaskinist kommer du att gräva grunder för villor, småhus och nybyggnationer. Du kommer att flytta jord och schaktmassor, men även arbeta utanför maskinen med anläggningsarbeten tillsammans med dina kollegor.

Du kommer främst att arbeta i runtom Norrköping men det förekommer även resor i tjänsten.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 3 års erfarenhet som grävmaskinist
  • B-körkort
  • Van att läsa ritningar
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är driven, van att arbeta i team och initiativtagande. Du är social och trivs att arbeta tätt med dina kollegor samt van vid att bemöta kunder.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär atmosfär och lyhörda chefer
  • Varierade arbetsdagar
  • Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar

I denna rekrytering samarbetar Magnells Markservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Magnells Markservice är ett pålitligt och personligt familjeföretag med bred kompetens inom mark och anläggning. Företaget startades 2008 i Skåne och 2017 öppnades en filial på Ekerö utanför Stockholm. Med en modern och välutrustad maskinpark utför de alla typer av markarbeten, men har alltmer fokuserat verksamheten till grundläggning för villor och småhus.

Idag bygger Magnells Markservice mestadels grunder åt Sveriges största småhustillverkare, Älvsbyhus. Distriktet sträcker sig från Ystad i söder till Stockholm i norr.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert