Mätartekniker

Logotyp

Mätartekniker

Är du en självgående mätartekniker? Har du en bakgrund inom VVS-branschen eller har erfarenhet av fjärrvärme och energi? Vill du vara med och bidra till en trygg & miljösmart energianvändning tillsammans med ett kompetent och sammanhållet team? Som mätartekniker hos SFAB har du en nyckelroll på ett företag som erbjuder kompetensutveckling, generösa förmåner och frihet under ansvar.

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

Mätartekniker, Stockholm

I tjänsten som mätartekniker kommer du att ansvara för bokning och byten av termiska mätare till både privatpersoner och företag som verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem. Rollen innebär stort ansvar och du kommer ha ett mycket flexibelt arbete där du själv planerar upp ditt arbete veckovis. Du kommer att arbeta dagtid och beredskap kan ingå i tjänsten.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 2 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
  • B – körkort
  • Svenska i tal & skrift
  • Det är meriterande om du är auktoriserad & certifierad mätartekniker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är självständig, och flexibel. Du tycker om att planera din dag och arbeta under eget ansvar. Du ser alltid till kundens bästa och är lösningsorienterad, noggrann och har ett säkerhetstänk. Du uppskattar att hjälpa till där det behövs och drivs av att vill lära dig nya saker.

SFAB erbjuder dig:

  • En nyckelroll på ett familjärt och tryggt bolag
  • Interna utbildningsmöjligheter
  • Generösa förmåner och god intern gemenskap

Läs mer om SFABs förmåner här!

SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll för slutkandidater.

I denna rekrytering samarbetar SFAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

SFAB bidrar till en trygg och miljösmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samt ett genuint ansvarstagande för vår omvärld. Företaget levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem – en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser.

SFAB står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och har en spännande tid framför sig. De har nyligen samlat all service i en avdelning och söker därför en mätartekniker som vill bygga vidare och fortsätta utveckla leveransorganisationen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert