Verkstadstekniker

Logotyp

Verkstadstekniker

Är du en självgående, driven och utåtriktad verkstadstekniker som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Vill du ha ett fysiskt arbeta på ett familjärt företag med låg personalomsättning? Har du minst ett par års erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner? Då vill vi höra mer om dig!

Verkstadstekniker

Som verkstadstekniker hos Steens T&E verkstad arbetar du med löpande service, felsökning och reparationer av entreprenadmaskiner eller diverse tyngre maskiner. Arbetsuppgifterna innefattar att arbete självständigt och ansvarsfullt där svets-, svagströms- & hydralikarbete ingår. Du kommer att arbeta i verkstaden på Hisingen i Göteborg och ingår i en grupp med elva tekniker, en samordnare och en verkstadschef.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års arbetslivserfarenhet från arbete med tyngre maskiner/fordon
  • Du har kunskap inom felsökning, el och hydraulik
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, tekniskt intresserad och har hög arbetsmoral. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna inom entreprenadmaskiner och verkstadsarbete. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i engelska, heta arbete och säkra lyft. 

Steens T&E verkstad AB erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt företag med låg personalomsättning
  • Interna utbildningsmöjligheter
  • Konkurrenskraftiga förmåner, välmående kundrelationer och en välkomnande företagskultur
  • Möjligheten att jobba självgående

I denna rekrytering samarbetar Steens T&E Verkstad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Steens T&E Verkstad är ett familjeföretag, nu i tredje generationen som utför service, reparationer & försäljning av reservdelar för entreprenadmaskiner i Göteborg. Steens T&E Verkstad härstammar från ett stabilt moderbolag (Steens T&E) som grundades för över 50 år sen. Bolaget har utvecklat och expanderat verkstadsdelen succesivt under flera år och sedan 11 år tillbaka drivs verksamheten som ett eget bolag.

Steen T&E Verkstads samarbetar med Maskinia, Hüllert Maskin & Huddig. Företaget är en auktoriserad verkstad för Bergmann, Case, Doosan, Engcon, Huddig, Jekko, Merlo, New Holland och Rototilt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert