Produktionschef

Logotyp

Produktionschef

Är du vår nya produktionschef?

Är du en engagerad ledare med erfarenhet inom byggproduktion? Besitter du en god planeringsförmåga? Vill du arbeta på ett företag tillsammans med ett sammansvetsat och kompetent team? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som verkstadschef hos Cityglas Entreprenader AB!

I tjänsten som produktionschef hos Cityglas kommer du ha en nyckelroll på ett stabilt företag som utför helhetslösningar inom glas-och fönsterentreprenader. I rollen arbetar du tillsammans med ett familjärt och kompetent team från kontoret i Rosersberg. Du har det övergripande ansvaret att driva, utveckla och effektivisera produktionen i verkstaden. Dina arbetsuppgifter innefattar att kvalitetssäkra arbetet, sköta tidsplaneringen och leveranssäkerheten. Du kommer att vara länken mellan verkstaden och kontoret samt ha personalansvar över verkstadsteamet.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Ca 2-4 års erfarenhet som verkstadschef
  • Erfarenhet av produktionsplanering och personalledning
  • God kännedom inom byggproduktion där trä, glas, aluminium och stål ingår
  • Svenska & engelska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en naturlig ledare som uppskattar tät gemenskap, effektiva arbetsprocesser och vill utvecklas i din roll som produktionschef. Utöver det ser vi att du har ett genuint entreprenörstänk, förstår flödena och vikten av att arbeta professionellt, noggrant och effektiv.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag med trygga och stabila kunder
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Gemensamma aktiviteter med ett tajt och sammansvetsat team. 

I denna rekrytering samarbetar Cityglas Entreprenader AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se och Andrea Larsson, andrea.larsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Om företaget:

Sedan 1995 har Cityglas utfört glas- och fönsterentreprenader i både stora och små projekt. Deras kompetens och erfarenhet har gjort dem till en naturlig och komplett leverantör till bygg- och fastighetsbolag. Inte minst eftersom de tar ett helhetsansvar med projektering, tillverkning och utförande. Cityglas ska vara en komplett leverantör av glas- och fönsterentreprenader till bygg- och fastighetsbolag. Företaget ska vara en leverantör som tack vare ett helhetstänkande, med allt från projektering till utförande, alltid upprätthåller hög kvalitet och trygghet till sina kunder.

Cityglas är en del av Corteco-gruppen som är en ledande aktör inom renovering och underhåll av fastighetens yttre skal som skapar hållbara och energieffektiva lösningar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert