Plåtslagare

Logotyp

Plåtslagare

Är du en allsidig plåtslagare som gillar att jobba kreativt och lösningsorienterat med högkvalitativa projekt? JBE takspecialister söker just nu en driven plåtslagare som inte är rädd för nya utmaningar!

JBE Takspecialisterna erbjuder en professionell arbetsplats med god gemenskap samt ett arbete med frihet under ansvar. Där du tillsammans med dina framtida kollegor arbetar för bästa möjliga resultat. JBE takspecialisterna erhåller en väl utrustad verkstad som ger dig goda förutsättningar för att utvecklas.

Arbetsuppgifterna består av tillverkning och montering av diverse plåtdetaljer såsom huvar, skorstenar, hängrännor samt bandtäckning. Du kommer ha ansvar för projekt samt löpande kontakt med kunder

Vi ser att du har mångsidig erfarenhet av plåtslageri samt relevant utbildning. Arbetslivserfarenhet är ett krav och vi ser det som meriterande om du har yrkesbevis.

Krav

  • B Körkort
  • Svenska i tal
  • Självgående i sitt arbetssätt
  • Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll

Som person är du driven och noggrann i ditt arbetssätt, har lätt för att samarbeta med andra, en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningsätt

I denna rekrytering samarbetar JBE Takspecialisterna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Ludvig Grapengiesser på ludvig.grapengiesser@jobway.se. eller 073 027 99 22. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

JBE startade 2010 och har sedan dess växt och sedan 2018 ett eget plåtslageri samt 14 anställda. Företaget fokuserar på takläggning av hög kvalité och specialiserar sig på skräddarsydda lösningar för både privata samt företagskunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert