Mekaniker

Logotyp

Mekaniker

Vill du arbeta på ett företag med stort entreprenörskap och stora visioner? Är du en problemlösare som vill kunna vara med och utveckla företaget? Då bör du läsa vidare! Truck & Hydraulservice söker i sin expansionsfas:

Mekaniker

I tjänsten som Mekaniker utgår du från verkstaden i Västerhaninge och även ute på fältet. Du kommer ha ett varierande arbete bestående av olika typer av reparationer av främst entreprenadmaskiner. Det är även vanligt förekommande med löpande service och underhåll av olika typer av hydrauliksystem, både stationera och mobila

VI söker dig som har minst 3 års erfarenhet med dokumenterad erfarenhet samt har god branschvana av liknande arbete.

Truck & Hydraulservice erbjuder dig:

  • Ett arbete med varierande arbetsuppgifte
  • En härlig arbetsplats med högt i tak och stora möjligheter att kunna påverka
  • Ett företag som investerar i verksamheten

Vi söker dig som:

  • Har 3 års erfarenhet av service och reparationer av likande maskiner
  • Är van att arbeta team
  • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
  • Har kunskaper/förståelse om fordon, fordonsel, mekanik, hydraulik, pneumatik
  • Ödmjuk och öppen person som har lätt att samarbeta och kommunicera med medarbetare och kunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Truck & Hydraulservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av rekryteringskonsult Marcus Jonasson, marcus.jonasson@jobway.se 073 940 45 40

Om företaget:

Truck -& Hydraulservice i Haninge AB är ett litet familjärt företag, som främst arbetar med att serva och reparera entreprenadmaskiner. Vi är servicelämnare för Lundberg, Ljungbymaskin, Merlo (hüllert maskin) och Wille. Men vi arbetar även med andra märken och maskiner. Vi är även ett serviceföretag inom industri och marin. Vi har en verkstad belägen i Västerhaninge samt tre servicebilar för jobb ute på fältet.

Är man är nyfiken och vill utveckla sin egen kompetens och samtidigt hjälpa till att utveckla verksamheten så har man kommit rätt. Vi har gjort stora förändringar och förbättringar och vi vill fortsätta på den vägen framåt. I det arbetet så är vi alla delaktiga och får vara med och driva oss framåt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert