Konstruktör inom stål/betong

Logotyp

Konstruktör inom stål/betong

Är du utbildad stålbyggnadskonstruktör som är på jakt efter en ny utmaning? Vill du på sikt bli ledare och styra din egen konstruktionsavdelning? Vill du ha möjlighet att forma din roll i takt med bolagets utveckling? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som konstruktör har du en bred och central roll där du driver dina egna projekt inom stål, betong och byggkonstruktioner. Du kommer förutom traditionellt projekterings- och konstruktionsarbete ha nära kontakt med säljavdelningen och BJ:s kunder, både på kontoret i Strängnäs och hos kund. Vi ser därför att du uppskattar och trivs i en arbetsroll där du är delaktig från anbudsförfarande till slutfört projekt.

Dina arbetsuppgifter innefattar projektering, konstruktion och dimensionering av stål- och betongstommar till industri, kommersiella fastigheter och bostäder.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Högskoleutbildad ingenjör, gärna inom stål.
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • God kompetens inom stål- och betongkonstruktioner.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du varit uppdragsledande i projekt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständigt och driven av affärer. Din förmåga av samarbete, planering och utförande värdesätts där du på sikt ser dig själv som en ledare.

Vi erbjuder dig:

  • På sikt möjligheten att driva din egen konstruktionsavdelning
  • En del av ett välmående och sammansvetsat team med spännande och unika projekt 
  • En central roll med korta beslutsvägar där du får vara med att påverka.

I denna rekrytering samarbetar BJ Entreprenad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se.Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

BJ Entreprenad är ett familjeägt företag med utgångspunkt i Strängnäs där både kontor och fabrik ligger stationerade. Kärnan i verksamheten är tillverkning och montage av stålstommar. Företaget är uppdelat i tre olika bolag: montage-, tillverkning och entreprenadbolag. Entreprenadbolaget BJ Entreprenad AB erbjuder nyckelfärdiga koncept inom framför allt kommersiella fastigheter och de mer större och multidisciplinära projekten. Totalt sysselsätts ca 80 personer och omsätter ca 400 miljoner SEK. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer