Projektledare

Logotyp

Projektledare

Vill du arbeta i en nyckelroll på ett väletablerat och familjärt, företag i tillväxt där du kommer få arbeta med varierande projekt? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! SH Bygg expanderar och söker nu en

Projektledare, Uppsala

Som projektledare hos Sh arbetar du inom affärsområde Bygg med att leda projekt i tidiga skeden, innan och under, ett entreprenadprojekt. Det innebär främst under anbuds- och projekteringsskedet men kan även innefatta delar under produktionen. Du har det ekonomiska ansvaret för projekten och du ingår i en avdelning bestående av projektledare, projekteringsledare och kalkylatorer men arbetar dagligen i ett större sammanhang i olika projektteam.

Projekten är variationsrika med en blandning av K-märkta fastigheter, bostäder och samhällsfastigheter. Genom tät dialog med platsledningen planerar och säkerställer du bästa möjliga förutsättningar för en effektiv produktion.

För att passa i rollen

·       Fem års erfarenhet från projektledande befattning inom bygg, inkl ekonomiskt ansvar

·       B-körkort, svenska tal och skrift

·       En coachande ledarstil som trivs med att arbeta i team

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som har förmågan att se och bibehålla fokus på målet i ett projekt. Utöver din yrkesmässiga bakgrund söker vi dig som brinner för utveckling och förnyelse. Du gillar teknik och lösningar som underlättar för projektframdrift, utförare och brukare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Kommunikation – planera, distribuera, hantera. Öka förståelsen och samarbetet med och mellan olika intressenter.

·       Upprätta tidsplaner och strukturera skeden, faser och större leveranser.

·       Etablera, leda och utveckla projektgruppen.

Du erbjuds

·       En nyskapad tjänst, med goda utvecklingsmöjligheter

·       En familjär arbetsplats med hög personaltrivsel

·       Att få arbeta med kollegor där den tekniska kompetensen är hög

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Sh med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 073 58 11 804, oscar.thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Sh
Sh bygg, sten och anläggning är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag. Det grundades som stensätteri 1923 av Sven Heribert Svensson och ägs idag av barnbarnet Lars Svensson. Stenkompetensen och den genuina känslan för kvalitet och hantverk finns kvar men företaget har växt och utvecklats till ett klassiskt byggmästarföretag, en total entreprenör med drygt 500 medarbetare och sex verksamhetsområden med spetskompetens under ett och samma tak.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert