Platschef

Logotyp

Platschef

Är du vår nya platschef?

Vill du arbeta på ett marknadsledande företag under tillväxt? Besitter du en god planeringsförmåga? Trivs du på en fartfylld och omväxlande arbetsplats där kunden alltid är i fokus? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som platschef hos Sätertorps Grus AB!

Platschef

I tjänsten som platschef kommer du arbeta med företagets ekonomistyrning, ledning och produktionsplanering. Du kommer att leda projekt med inriktning på produktivitet och lönsamhet samt ha ansvar för företagets produktion. Platschefens arbetsuppgifter innebär även att skapa goda relationer med nyckelkunder, arbete med produktcertifiering samt bevakning av kontrollprogram. Det förekommer också att platschefen behöver stötta upp bemanningen vid arbetstoppar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 3 års erfarenhet av produktionsplanering och personalledning
  • Tekniskt kunnig och har erfarenhet av lönesystem & affärssystem
  • Kunskap om täktverksamhet där ballastproduktion ingår
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper ser att du har lätt för att möta nya människor och är öppen för förändringar. Du är driven och initiativtagande och har erfarenhet av produktionsplanering och personalledning samt gärna arbetat inom byggbranschen eller liknande. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt mot kunder, underentreprenörer samt leverantörer.

Sätertorps Grus AB erbjuder dig:

  • En nyckelroll på en samhällsbärande verksamhet
  • Du ingår i en stark familjeägd koncern vilket skapar goda förutsättningar för karriärutveckling.
  • Interna utbildningsmöjligheter
  • Kollektivavtal med goda förmåner

I denna rektytering samarbetar Sätertorps Grus AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Sätertorps Grus AB är en ledande tillverkare av krossballast i Strängnäs kommun. Hos oss blir du en del av en samhällsbärande verksamhet. Företagets produktion bidrar till att upprätthålla kommunens infrastruktur. Bolaget ingår i en stark familjeägd koncern vilket skapar goda förutsättningar för karriärutveckling.

Sätertorps Grus har producerat och levererat grusmaterial sedan 1966 och är idag en ledande leverantör på Strängnäsmarknaden. Sätertorps Grus är sedan 2018 en del av Finjakoncernen och erbjuder ett flertal produkter inom grus, makadam, bergkross- och jord.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert