Drifttekniker

Logotyp

Drifttekniker

Är du en självgående fastighetstekniker som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående företag med en omhändertagande företagskultur? Är du dessutom en kompetent fastighetstekniker som har ett par års erfarenhet och trivs i en variationsrik roll kan du vara Iris Förvaltnings nya stjärnskott!

Som fastighetstekniker hos Iris Förvaltning kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar arbeten inom områdena ventilation, värme- & kylsystem, el, nyckelsystem, styr & regler samt VA. I denna roll arbetar du med de 5 egenägda fastigheterna i Enskede samt Almåsa Havshotell i Västerhaninge.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med två kompetenta fastighetstekniker som aktivt hjälper varandra för att lösa fastighetsrelaterade problem. Eftersom du har B-körkort och egen bil utgår du hemifrån med Västerhaninge & Enskede som primära arbetsställen.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Utöver detta söker vi dig som har god datavana, talar & skriver svenska samt kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt och familjärt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar om våra medarbetare vilket resulterat i en låg personalomsättning. Utöver detta kan vi även erbjuda dig:

·       Kollektivavtal, generös ersättning med förmåner & tjänstepension.

·       Korta beslutsled inom organisationen.

·       Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet.

·       Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·       Gemensamma aktiviteter, exempelvis AW och middagar.

Är du intresserad och vill veta mer?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Iris Förvaltning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om Iris Förvaltning AB:

Bolagsgruppen Iris Förvaltning AB äger och förvaltar kommersiella fastigheter och administrerar runt 40 stiftelser. Iris Förvaltning äger även bolagen Almåsa Fastighet och Almåsa Havshotell som är beläget i Horsfjärden ca 25 minuter söder om Stockholm. Iris Förvaltning innehar även en minoritetspost i Iris Sverige AB.

Iris Förvaltnings lokaler ligger i ett av Stockholms sista småindustriområden som byggdes under 60-talet. Lokalerna på Sandsborgsvägen utvecklas och förädlas med syfte att passa små och medelstora företag som söker flexibla och prisvärda hyreskontrakt. Här finns både kontor och lager i samma fastighet vilket uppskattas av våra hyresgäster.

Idag arbetar ca 30 personer på Iris Förvaltning och Almåsabolagen, vars årliga omsättning uppgår till ca 50MSEK med ett positivt resultat.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer