Kundrådgivare

Logotyp

Kundrådgivare

Svenska Lärarförsäkringar söker de nu en Kundrådgivare som motiveras av att arbeta utifrån kundens behov där service och kundnöjdhet är ledorden.

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare!

Kundrådgivare, Stockholm

Från trivsamma lokaler på Östermalm kommer du som kundrådgivare, tillsammans med kompetenta medarbetare, ansvara för Lärarförsäkringars kundcenter. Du kommer att arbeta i ett litet team där du drivs av teamets och företagets framgångar. I tjänsten kommer du möta våra kunder via telefon och mejl samt förbokade telefonmöten. Som kundrådgivare svarar du på kundernas frågor, ser över deras försäkringsbehov och hjälper dem att bli rätt försäkrade.

För att lyckas i denna roll:

  • För att förstå kunders behov är du en god lyssnare som kan anpassa din kommunikation utifrån vem kunden är. Ditt engagemang och intresse för kunderna är genuint och kundnöjdhet är en stark drivkraft för dig.
  • Du har tidigare erfarenhet av kundservice. Har du tidigare arbetat med försäkringsprodukter är det meriterande.
  • Du har lägst gymnasieutbildning, god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Svenska Lärarförsäkringar erbjuder dig en arbetsplats med stark företagskultur och god sammanhållning. Till antalet anställda är det ett litet företag som tillsammans arbetar för en stor medlemskår, lärarna. I det lilla företaget får alla vara med och driva företagets utveckling. Tillsammans med övriga kundrådgivare är ni experterna i försäkringsrollen vilket företaget och övriga kollegor respekterar och tar lärdom av.

  • En roll på ett på ett välmående, lönsamt och mycket stabilt företag.
  • Marknadsmässig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag
  • En familjär stämning och en stimulerande arbetsplats
  • Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde snarast. Tjänstens omfattning är 100% och sträcker sig under en föräldraledighet.

I denna rekrytering samarbetar Svenska Lärarförsäkringar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa förbundens medlemmar med försäkrings- och pensionsfrågor

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 275 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder nästan 1 000 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Lärarförsäkringar drivs av att ge bästa kundupplevelse och har i flera år toppat och vunnit Nöjd Kund Index inom branschen Försäkring som mäts via Brilliant Future AB.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer