Fastighetschef

Logotyp

Fastighetschef

Letar du efter en ansvarsfull nyckelroll på ett fastighetsbolag där man får arbeta med en bred fastighetsportfölj och samtidigt ha nära till kunden? Vill arbeta i en ledande funktion på ett välmående bolag som står inför stora satsningar inom samhällsfunktioner? Tycker du detta låter spännande ser vi att du gör din ansökan!

Fastighetschef

I tjänsten som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för det befintliga fastighetsbeståndet där strategisk utveckling och förvaltning blir dina främsta fokusområden. Du kommer att arbeta i Höör Kommun med fastigheter inom kommungränsen vilket gör att du kommer att vara nära dina anställda, kunderna samt projekten.

Du kommer att planera och genomföra underhåll av hela beståndet vilket innefattar även kalkylarbete samt upphandling av tjänster från underleverantörer.

Utöver detta kommer du ingå i bolagets ledningsgrupp, ha kontakt med myndigheter, förhandling- och uppföljningsarbete av hyresavtal samt proaktivt arbeta med effektiviseringsfrågor med analys och förbättringsåtgärder. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Relevant utbildning inom teknik/ekonomi/juridik med inriktning fastighet.
  • Erfarenhet av ledande befattning
  • Kunskap inom lagar och regler samt upphandlingsprocesser
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har förståelse för flöden/ processer i en politiskt styrd verksamhet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som ledare är prestigelös, har entreprenörsanda samt är strategiskt och analytiskt lagd. Då du kommer ha en ledande nyckelroll ser vi att du är flexibel i ditt förhållningssätt samt har ett gott omdöme för utveckling och personal. 

Vi erbjuder dig en roll:

  • Där du får ingå i bolagsledning i styrning- och utvecklingsfrågor
  • En del av ett välmående bolag med goda kundreferenser
  • Vara delaktig och förvalta stora satsningar av nya samhällsfunktioner i kommunen

I denna rekrytering samarbetar Höör Fastighets AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se.Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Höör Fastighets AB (HFAB) är ett personligt fastighetsbolag med hög servicenivå som äger och förvaltar kommunala verksamhetslokaler, bostäder, kommersiella lokaler och industrilokaler. Höör Fastighet är den största fastighetsägaren i Höör Kommun. Bland våra fastigheter finns allt från sekelskifteshus till nyproduktion, cirka 30 procent av fastigheter är bostäder. Vi säljer även tjänster inom vaktmästeri och lokalvård till Höör kommun.

Bolaget grundades 2009 och sysselsätter totalt 55 anställda och omsätter drygt 160 Mkr.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer