Energistrateg till John Mattson

Logotyp

Energistrateg till John Mattson

Vill du axla en nyckelroll på ett spännande, börsnoterat, företag i tillväxt där du kommer få utrymme att vara kreativ och agera utifrån strategier och mål? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! John Mattson expanderar och söker nu en

Energistrateg, Stockholm

I rollen som energistrateg är du en viktig del av John Mattsons expansion och resa framåt. Du kommer få möjlighet att utveckla och arbeta med hållbara energilösningar inom såväl befintligt bestånd som nyproduktion.

Du utgår från något av kontoren i centrala Stockholm eller på Lidingö med Storstockholm som ansvarsområde och rapporterar till chef för Projekt och Teknik. Tjänsten är nyskapad vilket innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel på rollen. Eventuellt arbetar du idag som projektledare inom energi, fastighetsförvaltare eller energispecialist och är redo att ta ett nytt steg i karriären.

För att passa i rollen

·       Ett par års erfarenhet av en liknande roll och att driva projekt inom energiområdet

·       Ett starkt affärstänk

·       Drivs av att arbeta såväl visionärt som strategiskt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven med hög ambitionsnivå, kreativ och ser möjligheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat. Vidare har du ett ekonomiskt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl internt som externt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Ta fram strategier, handlingsplaner och kalkyler för energieffektiviseringar’

·       Ta fram standarder för vår nyproduktion

·       Ansvara för att identifiera, initiera, driva och utveckla energiprojekt tillsammans med förvaltning

·       Utveckla det systematiska energiarbetet i nära samarbete med teknisk förvaltare och drifttekniker

Du erbjuds

·       En nyskapad och skräddarsydd roll, med goda möjligheter att påverka.

·       En tjänst med stort utrymme och mandat att driva dina frågor

·       Ett långsiktigt, börsnoterat, företag i tillväxt med kompetenta medarbetare

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar John Mattson med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se, 073 58 11 804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om John Mattson

John Mattson är ett bostadsfastighetsbolag med 4 500 hyreslägenheter och med verksamhet i fem kommuner i Stockholmregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. Bolagets strategi fokuserar på förvaltning, förädling, förtätning och förvärv. Verksamheten etablerades 1965 av byggmästare John Mattson och värdegrunden – långsiktighet, professionalitet och engagemang – är lika stark idag som då. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer. John Mattson är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på: www.johnmattson.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert