Partner Success Manager

Logotyp

Partner Success Manager

Är du en erfaren och relationskapande person som motiveras av digitala och hållbara satsningar? Har du kunskap om byggmaterial eller har tidigare arbetat inom byggmaterialhandeln? Vill du vara en del av en scaleup med högt uppsatta visioner och mål? Törn Sverige expander och söker dig som

Partner Success Manager, Stockholm

I tjänsten som Partner Success Manager kommer du ha en viktig och ansvarsfull roll på ett företag med stor entreprenörsanda. Du kommer aktivt arbeta med införsäljning och implementation av Törns digitala plattform till byggmaterial-, grossist- och produktföretag för överskottsprodukter som ej blivit sålda.

Då du kommer ha en central roll för utvecklingen i Sverige ser vi att du är en relations- och nätverksskapande person som brinner för försäljning. Vi ser även att du också är nyfiken och intresserad av hållbarhet och ny teknologi.

Upptagningsområdet är stort och en del resor i tjänsten sker. Du har en flexibel utgångspunkt med stationering i Stockholm ett par gånger i veckan.

För att lyckas i rollen:

  • Gedigen försäljningsbakgrund, gärna inom bygghandeln
  • Starkt affärs- och utvecklingstänk
  • Drivs av digitala lösningar
  • B-körkort samt svenska & engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har en högskoleutbildning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är energifylld, serviceorienterad som uppskattar effektiva och lönsamma försäljningsprocesser. Utöver det ser vi att du har lätt att motivera din omgivning samt arbeta självständigt med hög operativ genomförandeförmåga.

Törn Sverige erbjuder:

  • En nyckelroll i en spännande scaleup med stora ambitioner
  • Chansen att bidra konkret till ökad hållbarhet.
  • Vara med att forma och utveckla verksamheten i Sverige.

I denna rekrytering samarbetar Törn Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Törn Sverige:

Bara i Norden är marknaden för byggmaterial värd 250 miljarder SEK, ca 10% av det blir osålt, bara i Sverige – och motsvarande mängder i hela Europa. Det slutar med att en stor del av de osålda varorna slängs. Det är både ett ekonomiskt och ett hållbarhetsproblem, och ett som vi är fast beslutna att lösa.

Tørn etablerades 2020 och ägs delvis av Schibsted och Orkla Ventures. Teamet består för närvarande av 20 personer spridda över Norge och Sverige, tillräckligt stora för att göra skillnad i branschen och tillräckligt små för att alla ska kunna se sin roll i att skapa den effekten. Tørn-plattformen används av mer än 170 lager, distributörer och tillverkare för att sälja sitt överskott på torn.no och torn.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert