Projektledare med säljansvar

Logotyp

Projektledare med säljansvar

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll på ett företag med höga ambitioner där kvalité och frihet är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Systemskylt expanderar och söker till vårt nya kontor i Stockholm

Projektledare med försäljningsansvar

I rollen som projektledare kommer du bygga upp långsiktiga och kvalitativa kundrelationer. Du genomför strukturerade och professionella kundbesök med ansvar för hela försäljningsprocessen; från första kontakt till affärsavslut och kundvård. Du utgår från Stockholm och Mälardalen som säljdistrikt, resor med övernattning på annan ort kan förekomma då huvudkontor, support och fabrik ligger i Stenkullen.

Majoriteten av kunderna är fastighetsbolag och offentlig sektor som Systemskylt vunnit RAM-avtal med. Du bearbetar både befintliga kunder, men förväntas även generera intäkter från nya uppdragsgivare.

För att passa i rollen

  • Ett par års erfarenhet från kvalificerad försäljning inom B2B
  • Tekniskt intresse, gärna med ett öga för färg och form
  • B-körkort, mycket god svenska i tal och skrift samt god datavana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tror på dig själv och har inga problem att bearbeta personer i alla slags positioner. Du tycker om att arbeta självständigt och är lätt att samarbeta med. Du är målinriktad, flexibel med förmåga att driva och prioritera. Du har ett engagerat och gediget arbetssätt.

Du erbjuds

  • En tjänst med stor frihet där du kommer kunna påverka såväl din egen som omgivningens vardag
  • Möjlighet att vara med och bygga upp företagets verksamhet i Stockholm
  • Ett tillväxtföretag med kompetenta medarbetare och en kvalitativ produkt

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Systemskylt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Systemskylt

Systemskylt är ett av Sveriges ledande företag inom skylttillverkning och vägvisning. Systemskylt hjälper kunder att stärka sin image och hantera stora flöden av människor på ett effektivt sätt med genomtänkt vägvisning. Tack vare det breda produktsortimentet skapas möjligheter för unika lösningar för varje kund. Systemskylt grundades 1980 och har i dagsläget ca 30 medarbetare, med en årlig omsättning på ca 40MSEK.

Välkommen till Floda Systemskylt!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer