Uppdragsledare inom dagvatten

Logotyp

Uppdragsledare inom dagvatten

Är du en erfaren ingenjör som är specialist inom dagvatten? Vill du vara med och skapa lösningar på framtidens utmaningar med handlingskraftiga kollegor? Är du en driven & pedagogisk lagspelare?

Som dagvattenansvarig ingenjör hos Funkia har du en nyckelroll på ett företag som värdesätter personlig utveckling, tillit och påverkan av sin egen arbetssituation.

Ansvarig dagvatteningenjör

I tjänsten som ansvarig dagvatteningenjör kommer du att projektera, beräkna och planera dagvattenutredningar inom projekt på både allmän platsmark och bostadsprojekt. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team bestående av kompetenta landskapsarkitekter och ingenjörer. Du kommer att få en nyckelroll på företaget där du har huvudansvar över områdesgruppen med goda möjligheter att forma och påverka. 

För att lyckas i rollen:

·       Ett par års erfarenhet som ingenjör inom dagvatten

·       Erfarenhet av dagvattenutredningar och skyfallsberäkningar inom allmän plats och kvartersmark

·       Besitter goda kunskaper inom AutoCad, Stormtac & Scalgo

·       Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är driven och pedagogisk. Du är en lagspelare som har lätt för att utbilda och förmedla din kompetens till dina kollegor. Du är flexibel och lösningsorienterad och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du tycker om att effektivisera arbetsmetodik och har visioner om att bli teamansvarig.

Funkia erbjuder dig

·       En nyckelroll på ett kontor med handlingskraftiga medarbetare

·       Möjligheten att bygga upp ditt eget team  

·       Variationsrika och stimulerande projekt

I denna rekrytering samarbetar Funkia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Funkia

Funkia utvecklar hållbara livsmiljöer för framtiden. Funkia erbjuder god arkitektur och kvalificerade tjänster inom anläggning och förvaltning, från ax till limpa i varje projekt.

Funkia grundades 2005 och samlar idag ett trettiotal medarbetare. Landskapsarkitekter, ingenjörer och trädgårdsmästare jobbar nära tillsammans i ett väl sammansvetsat team – från ritbordet till levande miljöer i ständig utveckling – vilket säkerställer beställarens krav på funktion, estetik och ekonomi över tid.

Uppdragsgivarna återfinns inom såväl offentlig som privat sektor. Gemensamt finns ett behov av att nyttja rummen mellan husen smartare och mer effektivt i ett växande samhälle med många funktioner. Tillsammans utvecklar Funkia stadens parker, torg och andra offentliga rum för att möta behoven och skapa naturliga mötesplatser för människor, djur och växter.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer