Mekaniker

Logotyp

Mekaniker

Är du en tekniskt lagd person som vill arbeta på ett företag där kvalité och kompetensutveckling är några av hörnstenarna? Vill du arbeta i en variationsrik roll där du får utvecklas och bli en del av ett sammansvetsat arbetslag? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Mekaniker

I tjänsten som mekaniker kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll. Du kommer arbeta med allt som har med rulltrappor att göra vilket innefattar installation, service, reparationer, felsökning samt renoveringar. Du utgår hemifrån och projekten är förlagda i tunnelbanenätet 

Utöver det arbetar du i arbetslag tillsammans med dina kollegor hjälper varandra med färdigställning enligt bestämd tidsplan.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Erfarenhet från mekaniskt alt. tekniskt arbete

·        Gymnasiekompetens

·        B-körkort

·        Svenska i tal och skrift

·        Meriterande om du har el-, styr och regler- och/eller fordonserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har en positiv attityd, driven och gillar ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta i omväxlande miljöer ser vi att du är anpassningsbar och vill utvecklas. 

Vi erbjuder dig en roll:

·        En betydelsefull och teknisk roll i ett välmående företag

·        En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter kvalité

·        Gemensamma aktiviteter med en tajt och sammansvetsat team. 

·        Kompetenta kollegor som du kommer arbeta med

I denna rekrytering samarbetar Jurk med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway eller Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

JURK är en koncern med stort yrkeskunnande inom flera affärsområden. JURK löser allt som har med rulltrappor att göra med och arbetar med installation, service/underhåll, reparation samt renovering av rulltrappor av alla marknadens modeller sedan mer än 40 år. JURK löser allt som har med rulltrappor att göra – renovering och utbyte av stegkedjor, motorer och växlar till beklädnader, elinstallationer och handledare. JURK utför även utbyte samt nyinstallation av rulltrappor och rullband.

Med åren har verksamheten vuxit och utökats till att även omfatta svets- och plåtverkstad samt numera även stålmontage och byggverksamhet. JURK äger även mark och kommersiella fastigheter och hyr ut lokaler för kontor, verkstad och dagverksamhet. Hos oss får du ett fritt och utvecklande jobb med möjligheter att testa dina idéer och hitta nya utmaningar, samtidigt som du kan vara trygg i din förvissning om att vi vet vad vi håller på med. Vi är 76 anställda i koncernen och omsätter ca 120 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert