Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Är du en arbetsledare som vill vara en del av ett starkt växande företag? Har du erfarenhet inom plåtbranschen och vill avancera på ett välmående bolag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Kronans Plåt AB expanderar kraftigt och söker till sin verksamhet i Stockholm dig som är Arbetsledare

Som arbetsledare på Kronans Plåt kommer du arbeta över hela Storstockholm med spännande projekt och stimulerande plåtentreprenader. I rollen kommer du på ett operativt sätt att motivera dina medarbetare samt driva projekten i mål. Du utgår hemifrån i din servicebil med Storstockholm samt Mälardalen som upptagningsområde. Det är viktigt att du kan ha många bollar i luften då du kommer att driva fler projekt parallellt. För att lyckas i rollen:

Erfarenhet som arbetsledare, gärna inom plåt, tak, solceller och/-eller tätskikt

Svenska och engelska, tal och skrift

B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av planering och budgetering samt kunskaper i byggjuridik.

Kronans Plåt erbjuder dig:

Goda utvecklingsmöjligheter, speciellt för dig som har ambition att växa in i roll som projektledare

En roll i ett företag som har högt i tak med korta beslutsvägar

En arbetsplats med kompetenta kollegor, god gemenskap och sammanhållning

Om Kronans Plåt

Kronans Plåt hjälper hjälper etablerade byggbolag med plåtprojekt med inriktning mot nyproduktion, renoveringsobjekt och då bland annat vindsvåningar. Från den moderna verkstaden i Saltsjö-Boo, med sina 8 medarbetare fortsätter Kronans plåt sin expansion under 2022.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Kronans Plåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert