VVS-montör till P O Eriksson Rör

Logotyp

VVS-montör till P O Eriksson Rör

Är du en branschkunnig och självgående VVS-montör inom service? Vill du arbeta på ett företag under tillväxt där gemenskap, sammanhållning och flexibilitet är några av hörnstenarna? Vill du växa i din roll som VVS-montör? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! P O Erikssons Rör expanderar och söker till sin verksamhet i Stockholm dig som är

VVS-montör

I tjänsten som VVS-montör kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett stabilt och familjärt företag. Med din servicebil, utgår du hemifrån och kommer utföra VVS-installationer inom service, installation, reparationer, kompletteringar, underhållsarbete samt andra diverse servicerelaterade tjänster. Du kommer att ha spännande projekt och arbeta mot beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Du ansvarar för planering, inköp och utförande. Därför är det viktigt att du känner dig trygg i din roll som VVS-montör och gillar frihet och flexibilitet.

För att lyckas i rollen

·       Certifierad VVS-montör samt minst 8 års erfarenhet som VVS-montör

·       Erfarenhet från arbete med värmepumpar och avlopp

·       B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift

·       Meriterande med svetscertifikat

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som uppskattar struktur och effektivitet. Då du ska planera dina egna arbeten förutsätter vi att du förstår flödena samt innebörden av att arbeta noggrant och effektiv enligt branschstandard. 

Vi erbjuder dig:

·       En arbetsplats med stark frihetskänsla och kompetenta kollegor

·       Stort eget ansvar

·       Bonussystem

I denna rekrytering samarbetar P.O. Erikssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Om företaget: Företaget grundades 1981 av P.O Eriksson som äger och leder företaget. Här arbetar 28 kompetenta medarbetare som planerar självständigt och har stor frihet att fatta egna beslut på arbetsplatsen. P.O Eriksson rör AB har en samlad kompetens inom alla arbeten som rör värme, vatten och sanitet.

Vi utför alla inom VVS-branschen förekommande arbeten, till exempel rörinspektioner, rörfilmning, rörisolering, högtrycksspolning, avlopp, egna entreprenader, rörstamsbyten, diamantborrning, golvsågning, sophantering, projektering av egna installationer. Vi har även egen lastbil med lastväxlare och grävmaskiner.

Kundkrets består av byggnadsentreprenörer, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Som kund hos oss kan ni alltid förvänta er snabb respons och god service. Vi tar oss an uppdrag i hela Stockholm. Vårt kontor och lager är beläget i Täby Kyrkby. Bolaget omsätter ca 52 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert