Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en ansvarstagande lagspelare som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående och växande företag med fina uppdragsgivare? Är du dessutom en duktig snickare som har ett par års erfarenhet kan du vara Byggprojekt i Dalarnas nya stjärnskott!

Om rollen:

Då Byggprojekt bygger alltifrån skolor, sjukhusavdelningar, LSS-boenden, bostäder och helikopterplattor till kontor och lokaler är rollen som snickare variationsrik. Arbetsuppgifter som snickare hos Byggprojekt innefattar traditionellt träarbete i ny-, om-, och tillbyggnadsentreprenader, från stommning till snickeriarbeten – från start till mål i ett helt projekt.

Du kommer ingå i ett team med positiv attityd och kompetenta kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån där majoriteteten av arbetena utförs i Rättvik, Mora, Orsa samt Falun och Borlänge med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt och lönsamt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och generös ersättning.

·       Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 3-5 års erfarenhet i rollen som snickare, gärna med yrkesbevis. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är en lagspelare och kan rycka in när det behövs.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggprojekt i Dalarna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggprojekt i Dalarna grundades 1989 och drivs idag som ett andra generationens familjeföretag. Verksamheten präglas av entreprenörskap, kundfokus och långsiktighet med medarbetare som får stora möjligheter att utvecklas.

Idag arbetar det 23 personer på Byggprojekt varav 15 är träarbetare och 8 tjänstemän med en årlig omsättning om ca 75MSEK. Bolaget har ett gott renommé, en hög soliditet och flera fina utmärkelser i ryggen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert