Anläggare

Logotyp

Anläggare

Arbetar du i anläggningsbranschen och är ute efter en varierad roll på ett företag med god gemenskap? Har du tidigare erfarenhet av markanläggning och vill arbeta med husgrunder till flerbostadshus? Då vill vi komma i kontakt med dig! Läs vidare och ansök idag.

Asfalt & Mark i Gävle utför individuellt anpassade bygg- och anläggningsarbeten. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att utföra schaktarbeten, rörläggning och finplanering. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt då du vanligtvis arbetar tillsammans med en kollega men kan även komma att arbeta ensam.

Vi söker dig som:

·      Har tidigare erfarenhet av anläggningarbeten

·      Besitter kunskap att använda höjdsättningslaser för egna arbeten

·      Innehar ett B-körkort

·      Har minst 2 års erfarenhet som markarbetare

Du erbjuds:

·      En roll i ett företag med goda karriärmöjligheter

·      God gemenskap med gemensamma aktiviteter

·      Varierande arbetsuppgifter

Om Asfalt & Mark i Gävle

Asfalt & Mark i Gävle grundades 1987 och sedan dess vuxit sig större och har idag en personalomsättning på omkring 50 medarbetare och omsätter över 100 Mkr.

Asfalt & Mark’s affärsidé är att utföra bygg- och anläggningsarbeten enligt beställarens önskemål till bästa kvalitet och pris. Företaget har lång erfarenhet inom branschen och besitter den kunskap och flexibilitet som krävs för att motsvara kunders förväntningar. Med egen maskinpark åtar sig Asfalt & Mark i Gävle allt inom asfalt- och markarbeten, samt utför även byggnadsarbeten.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert