Trädgårdsarbetare

Logotyp

Trädgårdsarbetare

Är du på jakt efter en ny utmaning inom park och trädgård och söker en varierande roll i ett expansivt företag.
I rollen som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av nya utmaningar och problemlösning då är denna möjlighet helt rätt för dig. G:ssons Trädgård & Markentreprenad är på jakt efter trädgårdsarbetare, läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning:

–         Planteringar, grönyteskötsel, garantiskötsel.

–         Trädfällning, slyröjning, beskärningar och bevattning.

–         Du arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar.

–         Våra kunder är företag och landsting/kommun samt bostadsrättsföreningar.

Du erbjuds:    

–   G:ssons tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vi ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att utveckla företaget tillsammans.

–         Företaget arrangerar julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka gruppen, vi siktar på att åka utomlands varje år.

–         Företaget är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet.

–         Du får tillgång till servicebil vid behov.

Vi söker dig som:

–         Har minst 3 års erfarenhet i rollen som trädgårdsarbetare.

–         Har jobbat med Park & Trädgård främst i offentlig miljö.

–         B-körkort.

–         Det är meriterande om du har BE-körkort, hjulastarkort och har maskinell kunskap i den dagliga driften av olika motorfordon/motorverktyg.

Om företaget:G:ssons sköter och underhåller befintlig utemiljö, planterar träd, anlägger rabatter, gräsmattor samt nyanlägger och underhåller grönytor.
Företaget erbjuder kvalitativa mark- och anläggningsarbeten till företag och BRF:er i Mälardalen. Genom vår gedigna kunskap och goda service finner vi effektiva lösningar som syftar till att skapa nöjda kunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-58 11 804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert