Depåledare

Logotyp

Depåledare

Är du en naturlig ledare och van av att driva verksamheter med högt uppsatta mål? Vill du bli en del av en välkänd och etablerad aktör inom kranbranschen där du får bidra med din kompentens i depås verksamhet och utveckling? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Depåledare, Malmö

I tjänsten som depåledare kommer du ha betydelsefullt ledningsansvar över BMS:s depå i Malmö och tillsammans med närvarande och kompententa kollegor driva depå i framåtanda.

Dina arbetsuppgifter innefattar att du ska leda och samordna verksamheten med personal och försäljning, ansvara för inköp och inspektioner av maskin- och utrustningsparken, säkerhetsställa budget- och resultatutfall samt arbeta proaktivt med HSEQ- och försäljningsarbete.

Då tjänsten är central och variationsrik är planering och uppföljningsarbete A och O för att lyckas i tjänsten i kombination med tydlig kommunikation mellan kollegor, samarbetspartners och ledningsgrupp.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Gärna högskoleutbildning
  • Erfarenhet av att driva/leda anläggning med personal- budget- och ekonomiansvar
  • Har gedigen bransch- och säljerfarenhet
  • Drivs av att driva företag som det vore sitt egna
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en stark kommunikatör som uppskattar effektiva arbetsprocesser och drivs av utvecklingsarbete, individuellt som verksamhetsmässigt. Utöver det ser vi att du har ett genuint affärstänk och förstår flödena och vikten av att arbeta förtroendegivande, självständigt och lösningsorienterat.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag där man satsar framåt
  • En ny och värdefull roll där utvecklingspotentialen är hög
  • Variationsrika projekt i en familjär och vänskaplig arbetsmiljö

I denna rekrytering samarbetar BMS Kranar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

BMS A/S är Skandinaviens främsta företag inom uthyrning av kranar, larvkranar, mobila-tornkranar samt lastbilsliftar. En stor del av företaget innefattar även maskintranporter, tunggodshantering och uthyrning av körplåt. Förutom Sverige är BMS även verksamma i Danmark, Norge, Tyskland, England och Polen. BMS är 100 % familjeägt. Bolaget omsätter ca 200 miljoner SEK och är ca 90 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert