Byggteknisk rådgivare

Logotyp

Byggteknisk rådgivare

Är du en person som trivs i en ansvarsfull och serviceorienterad roll på ett skandinaviskt företag med höga ambitioner där kvalité och kundnöjdhet är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under internationell tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Polhus AB expanderar och söker till sin verksamhet i centrala Malmö dig som

Byggteknisk rådgivare

I tjänsten som Byggteknisk rådgivare kommer du, via telefon och mail, bistå Polhus skandinaviska kunder i byggtekniska frågor. Arbetsuppgifterna innefattar att stödja montörer och kundtjänst med din sakkunskap inom det tekniska. Vidare kommer du hantera reklamationer samt verksamhetsförbättrande åtgärder som framtagning av produkt- och manualbeskrivningar.

För att lyckas i rollen

·       Erfarenhet inom bygg, troligen som snickare eller liknande 

·       En pedagogisk och serviceinriktad personlighet

·       God datavana, B-körkort samt svenska i tal och skrift

·       Bekväm med kommunikation på engelska, i både tal & skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du motiveras av att dela med dig av din branschkunskap till din omgivning. Har du arbetat i en utbildande, lärande eller coachande roll är det meriterande. Likaså är det meriterande om du arbetat med lösvirkeshus.

Polhus erbjuder dig

·       En variationsrik roll med goda utvecklingsmöjligheter

·       Ett växande och välmående företag med korta beslutsvägar

·       En sympatisk och omhändertagande företagskultur

Om Polhus

Polhus grundades 2001 och har idag positionen som en av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade attefallshus, bastu, friggebodar, lekstugor och mycket mer. Utöver trähus finns även högkvalitativa växthus, badtunnor och invändiga basturum i sortimentet. Huvudkontoret ligger i Malmö med lager och produktion i Estland. Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Polhus med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert