Teknisk samordnare

Logotyp

Teknisk samordnare

Är du en prestigelös person som trivs i en roll som samordnare/utvecklare? Vill du arbeta i en spännande koncern med korta beslutsvägar där du får vara med och påverka bolagets verksamhet? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till Hannells Fastigheter som

Teknisk samordnare med förvaltning- samt utvecklingsfokus

I tjänsten som teknisk förvaltare kommer du ha en övergripande och central roll på ett etablerat och välkänt bolag i Falkenberg. Arbetsuppgifterna innefattar att löpande ombesörja, underhålla och utveckla Hannells fastigheter, upphandlingsarbete samt delta i projektgrupper med hållbarhet-, energi- och digitaliserade utvecklingsfrågor.

Du kommer vara en viktig pusselbit och tillsammans med hjälpsamma och stöttande kollegor driva verksamheten framåt. Eftersom du förväntas äga ansvaret för drift och underhåll, tror vi att du har en god förståelse i tekniska elementen som bygg, el, fiber, VA och/-eller ventilation

För att lyckas i rollen:

  • Gedigen teknisk erfarenhet, troligen med en bakgrund som snickare, elektriker, tekniker eller motsvarande.
  • Trivs i en teknisk och stödjande roll med mycket kund- och leverantörskontakt
  • God datavana, B-körkort, svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är proaktiv och motiveras av förbättrings- och utvecklingsarbete. Du är nyfiken och får saker att hända, med en stark inre drivkraft, gärna med ett affärstänk.

Hannells erbjuder dig:

  • En spännande och välmående koncern med flera verksamhetsområden
  • Frihet & flexibilitet där du får planera din egen arbetsdag
  • En central och ansvarsfull roll med kompetenta kollegor

I denna rekrytering samarbetar Hannells Fastigheter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. 073 516 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Hannells Fastigheter: Hannells Holding Fastigheter AB ingår i Hannells-koncernen med bas i Falkenberg. Med sina 15 medarbetare omsätter Hannells Fastigheter ca 25MSEK med ett positivt resultat. Bolaget äger och förvaltar fastigheter i Halland inom industri-, kontor- och lagerverksamhet där hyresgästerna är såväl dotterbolag som börsnoterade storbolag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert