Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Är du en initiativtagande, serviceorienterad och utåtriktad person som vill arbeta i en variationsrik roll på ett familjärt företag? Gillar du att utföra ditt arbete effektivt och med hög kvalité? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till Spekuma som

Teknisk säljare/ordermottagare

Från Spekumas kontor i Saltsjö-Boo kommer du som teknisk säljare arbeta varierat, såväl teoretiskt som operativt. Du kommer arbeta med ordermottagning över disk och via telefon, lägga offerter och hantera lagerfrågor. Du kommer även hjälpa till med följesedlar, packa kundorder samt hantera inkommande och utgående gods. Eftersom du har den yttersta kontakten med Spekumas kunder så är du naturligt serviceminded. Du är flexibel och ska kunna rycka in där det behövs, från lager och butik till inköp- och administrationsärenden.

För att passa i rollen:

·        Erfarenhet från liknande tjänst, gärna med en teknisk förståelse

·        Förmåga att kunna göra enklare beräkningar & förstå ett ekonomiskt sammanhang

·        Flytande i svenska tal & skrift samt goda kunskaper i engelska

·        B-körkort

Som teknisk säljare/ordermottagare erbjuds duEtt fritt jobb med stort ansvar hos en välkänd aktör på den svenska kullagermarknaden. Det finns möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning. Rollen är variationsrik där den ena dagen inte är den andra lik.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Spekuma med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se tele 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om SpekumaSpekuma är ett familjeföretag med stor kapacitet, tekniskt kunnande och personlig service. SPEKUMA står för Special Kullager Maskin och är specialister på backspärrar/frinav, hybridlager, keramiska kullager, kulskruvslager, miniatyrlager, nållager, plastlager, speciallager, spindellager/vinkelkontaktlager och HAZET handverktyg.

Spekuma är ledande i Sverige på rostfritt material: rostfria kullager, rostfria nållager, rostfria kamrullar, rostfria löprullar och rostfria kulor. Företaget lagerför även standardlager, rullager och lagerhus i kromstål. SPEKUMA är Sveriges största leverantör av stålkulor, rostfria kulor, keramiska kulor och plastkulor till industrin.

Välkommen till Spekuma!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer