Solskyddsmontör

Logotyp

Solskyddsmontör

Är du en teknisk lagd person som vill arbeta på ett mindre och jordnära familjeföretag under tillväxt? Har du tidigare erfarenhet av montagearbete och vill arbeta med en expansiv produkt på marknaden? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som solskyddsmontör kommer du arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega beroende på projektens storlek. Du kommer utföra variations- och detaljrika projekt såsom montering och installation av gardiner, persienner och markiser i både inom- och utomhusmiljöer. Kunderna varierar från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och inredningsdesigner.

Projekten varierar i storlek och genomförs vanligtvis på några timmar. Du kommer att arbeta över hela Stor-Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års erfarenhet i liknande teknisk/ monterande roll
  • Tidigare arbetat mot privatpersoner
  • Teknisk lagd
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en problemlösare som uppskattar tekniska projekt. Du gillar god planering och vill utvecklas i din roll som montör, både på kort- och långsikt. Utöver det ser vi att du gillar kundkontakt och älskar ge service på högsta nivå.

Solariserat Solskydd erbjuder dig:

  • Bli en del av ett familjeägt företag i tillväxtfas
  • Arbeta i en utvecklade och växande marknad
  • Möjlighet till utveckling och vara med att forma bolaget.

I denna rekrytering samarbetar Solariserat Solskydd AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se alt. Andrea Larsson, andrea.larsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Solariserat Solskydd är ett Stockholmsbaserat familjeföretag inom solskyddslösningar och grundades 2015 av Mikael Holmstedter. Företaget arbetar med montering av gardiner, persienner och markiser till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och inredningsdesigners i hela Stor-Stockholm, från Nynäshamn till Arlanda. Bolaget är totalt 3 anställda och omsätter ca 8 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer