Servicetekniker, el

Logotyp

Servicetekniker, el

Är du en tekniskt lagd person som älskar att arbeta med service? Vill du arbeta i ett växande och välmående företag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Gillar du kundkontakt och är van att driva serviceprojekt? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Servicetekniker, Göteborg

I rollen som servicetekniker kommer du ha en serviceinriktad roll på ett företag under tillväxt. Du kommer utföra variationsrika arbeten, vilket innefattar felsökning, service, nyinstallation, byggnation av automationsskåp samt läsa och förstå ritningsunderlag. Projekten är förlagda ute hos kund samt på plats i verkstaden som är belägen i Sisjön.  

Du är van att arbeta självständigt och även i grupp då dina ledaregenskaper som värdesätts.

För att lyckas i denna roll har du:

·       Relevant utbildning inom el

·       Några års erfarenhet som servicetekniker från liknande uppgifter

·       Är van att hantera och driva tekniska utmaningar och projekt

·       God kunskap av att läsa av ritningar

·       B-körkort

·       Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en potentiell ledare som har ett högt servicetänk. Du är en social och pedagogisk person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som servicetekniker tillsammans med stöttande och erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig en roll:

·       På ett välmående bolag under tillväxt

·       En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter gemenskap och tillhörighet.

·       Intressanta tekniska projekt med kompetenta kollegor.

I denna rekrytering samarbetar TechTribe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. 073 516 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: På TechTribe möter gedigen ingenjörskonst avancerad elektronik i evig strävan att skapa automationslösningar som hjälper uppdragsgivare att nå högre effektivitet, hastighet, kapacitet och kvalitet. TechTribe erbjuder kompletta lösningar inom industriell automation. Kunderna kommer från olika branscher – främst inom tillverkande industri men också från miljöteknik och teatervärlden. Med sina 50 medarbetare, från verksamheten i Göteborg, uppnådde bolaget en omsättning på 80MSEK med ett positivt lönsamhetsresultat. Teknik utvecklad av människor – för människor. Välkommen till TechTribe!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer