VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Är du en branschkunnig och självgående VVS-montör inom entreprenad? Vill du arbeta på ett företag under tillväxt där innovation, gemenskap och sammanhållning är några av hörnstenarna? Vill du växa i din roll som VVS-montör och utvecklas till högre befattning på sikt? Då vill vi att du gör en ansökan!

VVS-montör, entreprenad

I tjänsten som VVS-montör kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett stabilt och omtyckt företag under tillväxt. Du kommer utföra VVS-installationer inom entreprenad – vilket innefattar nyinstallation, om- och tillbyggnad, reparationer och kompletteringar. Du kommer att ha variationsrika projekt som t.ex. stam- och lägenhetsrenoveringar, kontorsanpassningar och arbete av nyproduktion.

Arbetena varierar beroende på storleken av projekt, antingen arbetar man självständigt eller i grupp tillsammans med en lagbas som ansvarar för den dagliga verksamheten att projektet slutförs enligt bestämd tidsplan.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Certifierad VVS-montör
  • Några års erfarenhet som VVS-montör inom entreprenad
  • Erfarenhet och kunskap av att läsa ritningar
  • Vetskap om lagar och regler
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har svetscertifikat

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som uppskattar tätt gemenskap, effektiva arbetsprocesser och vill utvecklas i din roll som montör, både på kort- och långsikt. Utöver det ser vi att du har ett genuint entreprenadtänk och förstår flödena och vikten av att arbeta snabbt, noggrant och effektiv.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag under tillväxt med god planering
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Gemensamma aktiviteter med en tajt och sammansvetsat team. 

I denna rekrytering samarbetar Åsens Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Åsens Group grundades 2012 och en Göteborgsbaserad VVS-koncern som tillsammans med bolagen Åsens Rör, Åsens Projekt och Gothia VVS tillhandahåller kompletta och innovativa VVS-installationer runt om i Stor-Göteborg med omnejd. Åsens Projekt är entreprenadföretaget i koncernen som genomför stam- och lägenhetsrenovering, kontorsanpassningar och nyproduktion samtidigt som Gothia VVS tillhandahåller sedvanliga servicetjänster inom VVS.

Bolaget omsätter ca 55 miljoner och sysselsätter totalt 35 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert