Koordinator

Logotyp

Koordinator

Letar du efter en ansvarsfull och stöttande roll på ett välmående och personligt företag där utvecklingsmöjligheterna är goda? Trivs du med att vara spindeln i nätet med ett projektledande inslag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till AGF System som

Koordinator, Lund

I tjänsten som koordinator utgår du antingen från kontoret i Lund alternativt hemifrån. Arbetsuppgifterna är varierande och förutom planering, koordinering och uppföljning ansvarar du även för att avlasta AGF´s ledning och montageteam så att projekten slutförs på uppsatt tids- och kostnadsbudget.

I rollen som koordinator kommer du bland annat:

·       Koordinera inköp samt säkerställa att processflödet på byggarbetsplatsen flyter smidigt

·       Planera montageprojekt tillsammans med montörer.

·       Ansvara för tidrapportering, projekthantering samt agera brygga mellan kund och AGF.

För att passa i rollen:

·       Du har ett par års erfarenhet i en samordnande och/-eller koordinerande roll, gärna från byggbranschen.

·       Strukturerad och initiativtagande. Har du KMA-erfarenhet är det mycket meriterande.

·       God datorvana, har B-körkort samt är flytande i svenska tal & skrift.

Som koordinator på AGF erbjuds du

Ett variationsrikt arbete på ett spännande företag som expanderar. Du kommer arbeta tillsammans med bolagets VD för att driva kundprocesser framåt på ett strukturerat och lönsamt sätt. Du trivs med att ha en projektledande funktion med många olika kontaktytor varje dag.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar AGF med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se tele 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om AGF
Med en omsättning på 11MSEK, via sina X medarbetare säljer, marknadsför, projektleder och monterar AGF System fönster, dörrar, fasadsystem, främst mot den svenska byggbranschen. Bolaget har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Termolux AB som har sin verksamhet belägen i småländska Virserum. I en modern produktionsanläggning konstruerar och tillverkar man sina produkter i CAD/ CAM beredning. Tillsammans med AGFs kundservice, montagekapacitet och starka marknadsnärvaro blir detta en win-win lösning för båda parter men framförallt en större trygghet för företagets kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert