Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

l & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation som arbetar nära sina kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom El, Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet. El & Ljusdesign är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som serviceelektriker på El & Ljusdesign kommer du ingå i ett duktigt serviceteam. De utför service, felsökning och kontroller under parollen ”Proffsigt, snabbt och lösningsorienterat”.

Områdena är bland annat inom el, belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Det råder en god gemenskap inom teamet och de är ett prestigelöst gäng som inte har några problem att ta hjälp av en kollega när behov uppstår. Även om de bokar in och utför sina servicejobb på egen hand så träffas de ofta upp på kontoret för gemensam lunch eller möts upp på stan. El & Ljusdesign behöver bli fler och söker därför en likasinnad person som vill fortsätta utvecklas tillsammans med företaget. Har du erfarenhet av styrsystem är det givetvis meriterande.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som företaget ser som en självklarhet.

Krav:

·      4 års erfarenhet som elektriker

·      B-körkort

·      Bakgrundskontroll genomförs före anställning

·      Flytande svenska i tal och skrift

Du erbjuds:

Främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuds du bland annat:

·      Lön enl. överenskommelse

·      Kollektivanslutna

·      Sjukvårdsförsäkring

·      Friskvårdsbidrag

Om företaget: El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

El & Ljusdesign sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!I denna rekrytering samarbetar El & Ljusdesign med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer