Projektledare, el

Logotyp

Projektledare, el

Är du en person som motiveras av att ansvara för frågor som bygger på kvalité, miljö och affärs- samt kundnytta? Vill du arbeta i en variationsrik roll, ingå i bolagets ledningsgrupp samt ansvara för tekniska satsningar? Om svaret är ja på dessa frågor och du är intresserad av en ny utmaning hos Svenska Eljouren sök då tjänsten som

Projektledare, el – Uppsala!

Svenska Eljouren är ett företag som växer i rekordfart. Under första året har företaget hjälpt över 12 000 kunder i Sverige. Företaget är Sveriges största eljour och ett av Sveriges snabbast växande företag. För att möjliggöra den fortsatta tillväxtresan behöver vi dig som projektledare som, tack vare ditt driv, affärssinne och engagemang tar bolaget till nya nivåer.

I rollen som projektledare kommer du under stor frihet bland annat:

·       Vara navet mellan elektrikern och kunden

·       Strukturerat och systematiskt, tillsammans med övriga ledningen, utveckla såväl kund- som affärsnyttan.

·       Ta fram interna och externa rutiner för att säkerställa fortsatt hög kvalité och tillväxt

För att passa i rollen söker vi dig som:

·       Har ett par års yrkeserfarenhet som elektriker och som vill ta ett större ansvar

·       Gärna haft en tjänst som ledande montör, arbetsledare eller motsvarande.

·       Är flytande i tal och skrift i svenska, har B-körkort samt god datorvana

Som projektledare på Svenska Eljouren erbjuds du:
Ett stimulerande och variationsrikt arbete i ett snabbväxande företag. Med en personlig och entreprenöriell företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Svenska Eljouren en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Svenska Eljouren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om Svenska Eljouren:

Med 80 anslutna elfirmor är Svenska Eljouren Sveriges största rikstäckande eljour och har sitt säte i Uppsala. För privatkunder erbjuder man lokala elektriker som snabbt är på plats och som utför sina arbeten med högt ställda kvalitetskrav. Svenska Eljouren gör alltifrån mindre uppdrag som att få upp belysning, byta ett jordat eluttag till mer omfattande installationer som att montera laddbox till elbilen.

För större kunder erbjuder Svenska Eljouren förmånliga centrala avtal och ett rikstäckande nätverk av elektriker och med enkel gemensam administration som sparar både tid och pengar. Svenska Eljouren består av proffs på el som anpassar sig efter kundens schema. Med hög tillgänglighet, personlig service och snabb support bistår företaget sina kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert