Projektledare

Logotyp

Projektledare

Är du en projektledare som trivs i en variationsrik roll på ett företag där det är högt i tak och korta beslutsvägar? Vill du ha en roll där du arbetar självständigt med frihet under ansvar? VIZ Arkitektkontor söker nu efter en ny kollega till deras härliga team!

Som projektledare kommer du att leda, samordna och driva projekt inom service och ombyggnad i olika storlekar. Arbetet innebär såväl projektledning som byggledning med resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning, anbudsarbete och avstämning av kontrollfunktioner. Det är viktigt att du känner dig trygg i en roll där det händer många saker samtidigt. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

·      5 års erfarenhet som projektledare inom bygg

·      B-körkort

·      Behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du prestigelös, engagerad och förtroendegivande. Du är van vid att arbeta självständigt samt driva dina egna projekt.

VIZ erbjuder dig:

·      En roll med frihet under ansvar

·      Ett företag med familjär atmosfär och trygga återkommande kunder

·      Personlig utveckling och stöttning

Om VIZ:

Projektledare på VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Uppdragsgivarna består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag och HG direkt. I projekten har VIZ en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då de planerar den tilltänkta lokalen. VIZ är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Projekten kan variera i storlek.

I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer