Elektriker

Logotyp

Elektriker

Vill du vara en del av ett företag som ligger i framkant av moderna ellösningar och spännande projekt? Är du en självgående och driven elektriker som värdesätter ett företag med familjär känsla? CCEL är i en expansionsfas där rollen som elektriker är en varierande roll med attraktiva kunder. Ta chansen och sök redan idag för att bli CCEL’s nya kollega!

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du att arbeta med löpande el- och tekniska projekt. Dina kunder kommer att vara företagskunder och det är viktigt att du är en person som trivs med kundkontakt och utför dina arbeten med kvalité och lämnar varje utfört projekt rent, snyggt och enligt bestämd tidsplan.

Du kommer till största del att arbeta ensam, beroende på storleken på projektet kan du komma att arbeta i team. Självklart ser vi dig som en självgående person som uppskattar att arbeta med frihet under ansvar.

Din profil:

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos CC Elinstallationer ser vi att du:

·      Minst 3 års erfarenhet som serviceelektriker

·      ECY-certifikat

·      Har vana av att driva egna projekt och löpande kundkontakter

·      Behärskar svenska i både tal och skrift

·      B-körkort

Som person är du en driven lagspelare som är flexibel. Du värdesätter ett företag som har hög yrkesstolthet och värderar en hög trivsel med dina kollegor där teamkänslan är en viktig faktor.

Du erbjuds:

·      Goda utvecklingsmöjligheter

·      Få vara med på en spännande tillväxtresa

·      Arbeta med attraktiva kunder/beställare

·      Ett företag med hög trivsel och familjär atmosfär

Om CC Elinstallationer

Företaget grundades år 2018 och går sedan 2020 under namnet CC Elinstallationer. Företaget drivs av Åsa och Jonathan. Åsa är projektledare och marknadsförare i grunden med en längre erfarenhet inom byggnation och från hantverkarsidan. Jonathan är i grunden elektriker med en bred kunskap inom yrket. CC Elinstallationer är idag 16 anställda och omsätter ca 18-20 miljoner.

CC Elinstallationer har delat upp verksamheten i tre delar – Entreprenad, Service och E-mobility.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar CC Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer