Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med kranar i Stockholmsregionen. Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetare. Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Havator söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Rollen som servicetekniker:

–         Underhåll, felsökning, service och avhjälpande på mobilkranar.

–         Du arbetar ute främst ute på fältet i dina projekt men har även tillgång till verkstad vid behov.

–         Du arbetar självständigt i dina projekt och styr dina dagar efter behov.

Havator erbjuder:

–         Goda samarbeten med våra generalagenter gällande kranarna.

–         Utbildningar 1–2 gånger per år.

–         Företaget är i ett expansivt skedde och du kommer vi få vara med och bygga upp serviceavdelningen i Stockholmsregionen.

–         Delaktighet, egna idéer och stark teamkänsla.

Dina kvalifikationer som tekniker:

–         Några års erfarenhet inom el & hydraulik gärna inom kranar, entreprenadmaskiner eller likvärdig bransch.

–         B-Körkort.

–         Har ett egenintresse för mekanik och teknik.

–         Behärskar svenska & engelska i tal & skrift.

Om företaget:Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.

Havator verkar i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom, industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Havator med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel. 073-5811804.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert