Platschef

Logotyp

Platschef

Är du vår nya platschef?
Trivs du i en självgående roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Är du en engagerad ledare med högt säkerhetstänk? Besitter du en god planeringsförmåga? Vill du bli en del av ett välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten som platschef till Österling Bygg!

Som platschef på Österling Bygg erbjuds duett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Då företaget har projekt runt om i Mälardalen tror vi att du bor i närheten av Västerås, Uppsala, Enköping eller norra delarna av Stockholm.
Såväl medarbetartrivseln som lojaliteteten bland kollegorna är hög vilket skapat sammansvetsade team och väldigt låg personalomsättning. Du kommer även som erfaren platschef få vara med och utforma platschefsrollen tillsammans med företaget.

I rollen som platschef kommer du bland annat:

–         Att ansvara för byggprojektets planering, produktionsstyrning och ekonomi.

–         Upprätta samt följa upp produktionstidplaner.

–         Aktivt stötta och följa upp lagmedlemmar i deras moment inom projektet.

–         Samordna entreprenörer samt egen personal för att driva projektet framåt.

För att passa i rollen ser vi att du:

–         Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef 5 år.

–         Arbetat som platschef i stora bostadsprojekt.

–         Har högskole- eller universitetsutbildning inom bygg eller ingenjör.

–         Har B-körkort och god datorvana.

–         Har utbildning i BAS-U/P och entreprenadjuridik.

–         Erfarenhet av bygglogistik.

Information om företaget:Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag som grundades 1993. Tack vare sina 120 medarbetare driver man, på ett framgångsrikt sätt, verksamheten från huvudkontoret i Hedemora samt Norberg och Sälen. Verksamheten vilar på tre affärsområden; entreprenad, service och egenutvecklade projekt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Skicka i så fall in din ansökan med CV. Denna rekrytering samarbetar Österling Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 073 58 11 804, Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert