Elektriker

Logotyp

Elektriker

Söker du en variationsrik och självgående roll som elektriker? Vill du bli en del av ett familjärt elföretag och arbeta i ett tätt sammansvetsat team där laganda är nyckeln? Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet från branschen? Dexel i Nyköping söker sin nästa kollega som: I tjänsten som elektriker kommer du arbeta framförallt med service- och ROT-projekt i Nyköping med omnejd såsom reparation, felsökning, ny – och ominstallationer samt kontorsanpassningar. Utöver traditionella el-projekt utförs även arbete av laddboxar och Smarta Hem.

·        Du arbetar i team om 2 och 2

·        Kunderna varierar mellan privata och beställare

·        Rollen är varierande och kan skilja sig från dag till dag

Då du kommer ha en ansvarsfull roll med frihet under ansvar behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är nyfiken i din roll som elektriker och vill lära dig mer om den senaste tekniken inom branschen.  

Dexel erbjuder dig:

·        En roll i ett företag där du får ta ett stort eget ansvar

·        En arbetsgivare med stöttande företagskultur som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbetar för företaget bästa

·        Tätt och sammansvetsat arbetskollegor som tillsammans hjälper varandra till framgång.

·        Löpande utbildningsmöjligheter

Vi söker dig som:

·        Har minst 3 års erfarenhet som elektriker

·        Självgående som är van att ha eget ansvar och driva sina projekt framåt.

·        ECY-certifikat

·        Är flytande i svenska, tal och skrift

·        B-körkort

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Dexel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Gör din ansökan idag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Dexel är ett familjeägt elföretag och grundades 2016 och har totalt 14 anställda. Dexel drivs idag av Christopher och Malou Engström och arbetar främst med service- och mindre entreprenadprojekt mot både privata kunder och beställare såsom fastighetsägare. Dexel har sin bas i Nyköping, på serviceavdelningen arbetar man framförallt i Nyköping med omnejd samt på entreprenadsidan förekommer arbeten förutom Nyköping även runt om i landet. 

Vill du arbeta på ett elföretag med god kännedom om branschen där man får känna sig delaktig i utveckling och framgång är Dexel rätt plats för nästa steg i karriären. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert