Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en driven snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en variationsrik roll på ett företag där man hjälper och drivs av varandra? Vill du arbeta som snickare i Malmö med omnejd? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som servicesnickare utgår du från kontoret i Fossie och arbetar runt om i Malmö med omnejd med varierande projekt inom byggservice. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga byggservicearbeten såsom snickeriarbete, kompletteringar, ombyggnationer, renoveringar samt fastighetsservice.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Några års erfarenhet som snickare

·        God erfarenhet av servicearbeten

·        Du kan både arbeta i grupp och självständigt

·        B-körkort

·        Svenska tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person gillar den sociala kontakten, är noggrann samt vill ta ansvar för dina projekt och utförande. Då du kommer att vara del i ett familjärt företag ser vi att du har lätt att arbeta i grupp och vill vara med och förbättra bolaget. 

Vi erbjuder dig:

·        Att vara en del av ett familjärt bolag

·        Delaktiga ägare som bryr sig om sina anställda

·        Stora möjlighet till karriärsutveckling

·        Vara med i en expansionsfas

I denna rekrytering samarbetar Jerry Holmberg Company Fastighetsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson på nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer