VVS-konstruktör

Logotyp

VVS-konstruktör

Har du en ingenjörsutbildning och vill arbeta på ett företag där nytänkande och miljövänlighet är några av hörnstenarna? Gillar du att konstruera och projektera samt vill ta vidare din erfarenhet för att vara med och bygga något nytt? Då kan Sizes vara helt karriärsval för dig, ansök idag!

VVS-konstruktör

I tjänsten som VVS-konstruktör kommer du ha helhetsansvar och leda VVS-projektering hos Sizes. Arbetsuppgifterna innefattar dimensionering, konstruktion, projektering, ta fram ritningar samt ta fram handlingar och tekniska beskrivningar. Du utgår från Göteborg.

Utöver det kommer du även att ansvara för val och utformning av system samt agera teknisk rådgivare både internt och externt.

Då du kommer ha en betydelsefull roll med flera projekt igång samtidigt behöver du vara noggrann, nytänkande och en lagspelare med ett gott sinne för det tekniska och projektets utfall.  

För att lyckas i denna roll har du:

·        Minst 3 års erfarenhet som VVS-konstruktör

·        Högskole- eller civilingenjörsutbildning

·        Goda kunskaper i Magic-CAD

·        Svenska i tal och skrift

·        Meriterande om du tidigare har arbetat med bostadsprojekt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har god social förmåga som värdesätter projektens positiva utfall. Vidare är du driven och trygg i din arbetsroll som konstruktör som vill vara med och bidra till ett bättre och mer miljövänligt samhällsbyggande.  

Vi erbjuder dig:

·        En ansvarsfull och drivande roll

·        Bli en del av ett nytänkande och miljömedvetet företag

·        Vara med i en expansionsfas

·        Vara med och bygga upp ett nytt konstruktionsteam

Om företaget:

Sizes är ett mycket spännande företag som arbetar utifrån visionen att utmana oss själva och marknaden så att fler kan ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Genom en modern industriell produktion så tillverkar vi volymelement till flerbostadshus säkert och effektivt. Resultatet blir att vi på sex till åtta månader kan uppföra träbyggnader till flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Genom detta bidrar Sizes till att lösa städernas bostadsbehov och skapa ett hållbart samhälle. Sizes är ett bolag i stark tillväxt, och inom ett par år kommer vi att ha dubblat vår produktion och därmed ökar också behovet av kompententa, målmedvetna och driva medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Sizes med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer