Industrielektriker

Logotyp

Industrielektriker

Är du en självgående och utåtriktad industrielektriker som vill arbeta i ett växande och välmående företag? Gillar du att utföra ditt arbete tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Är du en lagspelande elektriker som har ett par års erfarenhet och trivs i en kundnära roll kan du vara TechTribes nya

Industrielektriker, Göteborg

Som industrielektriker kommer du variera ditt arbete mellan TechTribes verksamhet i Göteborg till ute hos företagets kunder. Tjänsten är variationsrik med projekt i olika storlekar. Du startar arbetsdagen med att planera dina projekt tillsammans med kollegorna. Som elektriker på TechTribe kommer du utföra alltifrån installationer av automationsmaskiner inom tillverkningsindustrin till serviceuppdrag och byggnation i verkstaden. Arbetat innebär resor såväl inom som utom Sveriges gränser.

Din profil:

För att lyckas i rollen behöver du vara behörig elektriker, med flera års arbetslivserfarenhet från liknande roll. Du är van att hantera tekniska utmaningar, gärna med erfarenhet från skåpbyggnation och/-eller i ledande befattning. Du besitter hög yrkesstolthet och har B-körkort.

Du erbjuds:

·      En tjänst på ett familjärt och välmående företag under tillväxt

·      Möjlighet att arbeta med stimulerande och tekniskt lärorika uppgifter

·      Utvecklingsmöjligheter & ansvar

Är du intresserad och vill veta mer?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar TechTribe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om TechTribe

På TechTribe möter gedigen ingenjörskonst avancerad elektronik i evig strävan att skapa automationslösningar som hjälper uppdragsgivare att nå högre effektivitet, hastighet, kapacitet och kvalitet. TechTribe erbjuder kompletta lösningar inom industriell automation. Kunderna kommer från olika branscher – främst inom tillverkande industri men också från miljöteknik och teatervärlden.

Med sina 50 medarbetare, från verksamheten i Göteborg, uppnådde bolaget en omsättning på 80MSEK med ett positivt lönsamhetsresultat.

Teknik utvecklad av människor – för människor. Välkommen till TechTribe!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer