Dörrmontör

Logotyp

Dörrmontör

Är du en person som trivs i en tekniskt intressant och utmanade roll på ett företag med höga ambitioner där effektivitet och kvalité är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Svensk Skydd AB expanderar och söker till sin verksamhet i Göteborg dig som är

Dörrmontör med möjlighet till arbetsledande roll

I rollen som dörrmontör kommer du bland annat:

  • Att ansvara för projekt från uppstart till slutbesiktning
  • Måtta och ta emot beställningar
  • Montera och installera nya säkerhetsdörrar

Som dörrmontör på Svenska Skydd erbjuds du:

Ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet till en arbetsledande roll. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Svenska Skydd en arbetsplats där trivsel och engagemang bland medarbetarna är högt. Du erbjuds generös ersättning med förmåner.

För att passa i rollen:

  • Tidigare erfarenhet av dörrmontering eller motsvarande
  • B-körkort samt flytande i svenska, tal och skrift
  • Kundorienterad, social och utåtriktad personlighet

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Svenska Skydd med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Svenska Skydd:
Svenska skydd hjälper kunder från hela landet att skapa en trygg och säker boendemiljö med hjälp av leverans och montering av marknadens bästa säkerhetsdörrar som skyddar mot ljud, brandgas, brand och inbrott. Målsättningen för Svenska Skydd är att ständigt utveckla sin personal och därmed skapa trygghet för sina kunder, där har du som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet kan ske i team eller självständigt beroende på arbetets omfattning.

Svenska Skydd startade sin verksamhet 1995 med att förse fastighetsägare och boende med marknadens bästa säkerhetsdörrar. Företaget är rikstäckande med kontor i Göteborg, Helsingborg, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Gävle, Örebro, Karlstad, Uddevalla samt Eskilstuna.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert