Projektledare

Logotyp

Projektledare

Är du en person som trivs i en variationsrik och ansvarsfull roll på ett företag där kvalité, professionalism och kundvänlighet är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett välmående och sammansvetsat team på ett företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Svensk Beläggningstjänst AB har en kraftigt ökad orderingång och söker därför dig som är:

Projektledare, södra Sverige

I rollen som projektledare kommer du bland annat:

·       Styra, leda och följa upp projekt

·       Ta fram beställningsunderlag samt arbeta i fält med kvalitetskontroller och besiktningar

·       Hålla en tät kontakt med kunder och entreprenörer

Som projektledare på SBLT erbjuds du:
Ett intressant, utvecklande och fritt arbete i ett modernt entreprenörsföretag som expanderar. Vidare erbjuds du en spindel-i-nätet-roll, dock utan personalansvar. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar SBLT en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds generös ersättning med förmåner. Du väljer om du vill arbeta hemifrån eller från kontor i närheten av din bostad.

För att passa i rollen:

·       Erfarenhet av projekt-/arbetsledning inom asfalt och/-eller anläggningsbranschen

·       God förståelse för ekonomistyrning och ekonomins påverkan

·       Kunskap inom relevanta regelverk samt B-körkort

·       Högskoleutbildning kan vara meriterande

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Svensk Beläggningstjänst AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om SBLT

Svensk Beläggningstjänst är specialister inom entreprenad, asfalt och upphandling och har som ambition att vara branschens kunskapskälla och oberoende part som man vänder sig till vid entreprenadfrågor. Fokus ligger på att hjälpa kommuner vid både entreprenadupphandling och vid utförande.

SBLT erbjuder dig en unik möjlighet att bli en nyckelperson där du får arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare med mångårig erfarenhet av att handla upp och leda entreprenader. SBLT är ett entreprenöriellt bolag där du får ta del av goda förmåner som är lika bra eller bättre i relation till branschen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert