Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en erfaren snickare med minst 5 års erfarenhet? Letar du efter en variationsrik och produktiv roll på ett företag där man får arbeta i både inom- och utomhusmiljöer? Då vill vi komma i kontakt med dig. Carpenter söker i sin tillväxtfas nya snickare:

I tjänsten som snickare kommer du att ha varierande arbete vilket innefattar dels produktion och skapande av moduler till nyproduktionsprojekt från Carpenters egna fabrik och dels montage/färdigställande av bostäder ute på fält. Projekten sker med lokal förankring till Västerås-området.

Arbetsuppgifterna innefattar byggnation av moduler ex: takstolar, väggblock, inneväggar, ihopsättning av kök, inläggning av parkett m.m. Allt för att färdigställa modulen innan leverans och montage. Du kommer tillsammans med dina kollegor variera mellan inom- och utomhusarbete.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Minst 5 års erfarenhet som snickare

·        Goda byggtekniska kunskaper

·        Förstår och kan läsa av ritningar/ byggteknisk dokumentation

·        B-körkort

·        Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har en stor social förmåga som älskar problemlösning och skapandet. Vidare ser vi att du är öppen för att lära dig nya saker för att stärka din byggtekniska kompetens. 

Vi erbjuder dig:

·        En variationsrik roll där din byggtekniska kunskap utvecklas i olika miljöer.

·        En roll i ett familjärt och tryggt företag som är mån av sina anställda

·        En ledning som ger förtroende

Om företaget:

Carpenter i Mälardalen AB grundades 1998 och är ett familjeägt och väletablerat bolag inom byggbranschen. Från 2016 har Carpenter riktat in sig främst på nyproduktion av bostäder och producerar färdiga moduler vilket innefattar takstolar, väggblock, kök, parkett m.m. innan det levereras ut till byggplatsen för montage. Carpenter har även en mindre serviceavdelning som tillhandahåller service och underhåll till egenägda bostäder som innefattar ombyggnation och reparationer till befintliga hyresgäster.

Kunderna är framförallt egenägda fastighetsbolag inom koncernen, men även externa beställare. Bolaget omsätter ca 80 miljoner och totalt 100 miljoner inom koncernen och sysselsätter totalt 27 anställda.

I denna rekrytering samarbetar Carpenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson på nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert